Change language English

Milling Hotels

Hotel Ansgar

Om Hotel Ansgar

Hotel Ansgar ligger i Odenses bymidte, tæt ved banegården og i gåafstand til kulturoplevelser, parker, friluftsliv og shopping. Den smukke bygning blev opført som hotel for over 100 år siden. I dag er hotellet indrettet som et klassisk hotel med 74 værelser samt konferencefaciliteter.

Se alle billeder

Hotel Ansgar

Østre Stationsvej 32

5000 Odense

Danmark

Kontakt

Tlf.: 66 11 96 93

Fax: 66 11 96 75

Mail: ansgar@millinghotels.dk

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Hotel Ansgar

Lars von Trier - "Det gode med det onde" udstillingen på kunstmuseet Brandts skal opleves. Vi har derfor sammensat et hotelophold med billetter, en eksklusiv bog om udstilling samt middag i restauranten på Hotel Plaza (vores søsterhotel).

kr. 799,-

På kunstmuseet Brandts i Odense, kan du se Lars von Trier udstillingen "Det gode med det onde". Vi har derfor sammensat et hotelophold med billetter til Brandts samt en eksklusiv bog om udstillingen.

kr. 499,-

Oplev Odense i weekenden med én overnatning. Tag på shopping, på museum, i teatret eller til koncert. Hotellet ligger lige i centrum af Odense og tæt på alt.

kr. 495,-

Nyd en dejlig miniferie med vores ”Stik af 2 dage” ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

kr. 675,-

Se alle ophold på Hotel Ansgar