Change language English

Milling Hotels

Hotel Park

Om Hotel Park

Hotel Park, Middelfart ligger tæt ved banegården, lige i byens hyggelige bymidte og ikke langt fra vandet og naturen på Fyns vestkyst. Den smukke bygning er 100 år gammel og fungerede engang som hospital. I dag er det et moderne 3-stjernet hotel med 103 værelser. Konferencefaciliteterne er 4-stjernede og har plads til 550 personer.

Se alle billeder

Hotel Park

Viaduktvej 28

5500 Middelfart

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Hotel Park

Er du til højder og spænding? Så må bridgewalking være noget for dig! Vi har sammensat et ophold til dig, med alt hvad der hører til -inkl. entré til den gamle Lillebæltsbro.

kr. 1175,-

Når der skal ske lidt andet i hverdagen, så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på din lille miniferie.

kr. 699,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 899,-

Nyd et dejligt ophold med vores ”Stik af 4 dage” ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

kr. 1199,-

Se alle ophold på Hotel Park