Change language English

Milling Hotels

Hotel Park, Middelfart

Om Hotel Park, Middelfart

Hotel Park i Middelfart ligger tæt ved banegården, lige i byens hyggelige bymidte og ikke langt fra vandet og naturen på Fyns vestkyst. Den smukke bygning er 100 år gammel og fungerede engang som hospital. I dag er det et moderne 3-stjernet hotel med 103 værelser. Konferencefaciliteterne er 4-stjernede og har plads til 160 personer.

Se alle billeder

Hotel Park, Middelfart

Viaduktvej 28

5500 Middelfart

Danmark

Kontakt

Tlf.: 63 43 63 63

Fax: 66 11 96 90

Mail: park@millinghotels.dk

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Hotel Park, Middelfart

Tilbud

Cykelferie med luksus. Nyd ferien med en masse frisk luft og smuk natur, og få samtidig en god seng at sove i, samt stor morgenbuffet og aftenmenu. Så bliver det ikke bedre!

kr. 925,-

Tilbud

Er du til højder og spænding? Så må bridgewalking være noget for dig! Vi har sammensat et ophold til dig, med alt hvad der hører til -inkl. entré til den gamle Lillebæltsbro.

kr. 995,-

Når der skal ske lidt andet i hverdagen, så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på din lille miniferie.

kr. 675,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 875,-

Se alle ophold på Hotel Park, Middelfart