Change language English

Milling Hotels

Hotel Plaza

Om Hotel Plaza

Hotel Plaza er et af Odenses smukkeste og ældste hoteller. Hotellet ligger centralt i byen over for Kongens Have, nær ved banegården og i gå-afstand til shopping og mange af Odenses seværdigheder såsom H.C. Andersens Hus, Odense Teater og Brandts. Hotel Plaza har i generationer tiltrukket gæster fra ind - og udland, rockstjerner, kendte, forretningsfolk og familier på ferie. Vi er kendt for vores udsøgte morgenbuffet og ikke mindst for vores á la carte restaurant. Hotel Plaza har desuden også konferencefaciliteter.

Se alle billeder

Hotel Plaza

Østre Stationsvej 24

5000 Odense

Danmark

Kontakt

Tlf.: 66 11 77 45

Fax: 66 14 41 45

Mail: plaza@millinghotels.dk

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Hotel Plaza

Vil du se den betagende Lars von Trier udstilling "Det gode med det onde"? Vi har lavet et skønt ophold, med billetter til kunstmuseet Brandts, hvor du blandt andet kan opleve udstillingen.

kr. 549,-

Kom til Odense og oplev "Lars von Trier - Det gode med det onde" på Brandts. Samtidig inviterer vi indenfor til et hyggeligt ophold med middag i vores restaurant.

kr. 949,-

Hotel Plazas eksklusive atmosfære er den perfekte ramme om Jeres romantiske ophold. Vi byder på velkomstdrink og en 4-retters menu.

kr. 745,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, mens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 825,-

Se alle ophold på Hotel Plaza