Change language English

Milling Hotels

Hotel Søpark

Om Hotel Søpark

Hotel Søpark er et 3 stjernet hotel i Maribo centrum tæt på togstationen, gågaden og oplevelsesrige naturområder. Hotellet har 109 lyse værelser, en dejlig restaurant, barområde samt en hyggelig pejsestue. Udsigten og beliggenheden ud til den store Søndersø, giver hotellet sin helt egen atmosfære. I og ved Maribo findes et væld af oplevelser for hele familien. Er du gæst hos os, har du b.la. gratis adgang til fitness og svømmehal i Maribohallerne. Hotel Søpark har desuden også konferencefaciliteter.

Se alle billeder

Hotel Søpark

Vestergade 29

4930 Maribo

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage:fra 06:30til 23:00

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Hotel Søpark

Lørdag d. 3 november bliver en humørfyldt aften med en komplet fisk- og vildtbuffet, der opfølges med underholdning af revyforfatter og dansktopsanger Bjarne Lisby.

kr. 1.145

To overnatninger på det dejlige Hotel Søpark danner rammen om denne kulturrejse, der inkluderer entrébilletter til Lolland-Falsters førende museer.

kr. 999,-

Ta´ familien med på en tur der rummer alt fra lækkert mad til skønne oplevelser i Knuthenborg Safaripark. Safariparken indbyder til både sjov og læring.

kr. 779,-

Nyd to dejlige overnatninger på Hotel Søpark med hele familien og oplev den skønne natur på Lolland. Vi leverer billetter til to gode oplevelser samt sørger for morgen - & aftenmaden. 

kr. 1.229,-

Se alle ophold på Hotel Søpark