Change language English

Milling Hotels

Hotel Windsor

Om Hotel Windsor

Hotel Windsor ligger i Odenses bymidte, tæt ved banegården og i gå-afstand til kulturoplevelser, parker, friluftsliv og shopping. Den smukke bygning blev opført til hotel for over 100 år siden. I dag er det et 3-stjernet hotel indrettet i italiensk stil med 63 hyggelige værelser.Golfbanerne i udkanten af byen er af international standard, og Odense byder på seværdigheder som H.C. Andersens Hus, Odense Teater, Brandts og Den Fynske Landsby.

Se alle billeder

Hotel Windsor

Vindegade 45

5000 Odense

Danmark

Kontakt

Tlf.: 66 12 06 52

Fax: 65 91 00 23

Mail: windsor@millinghotels.dk

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Hotel Windsor

Kom til Odense og oplev "Lars von Trier - Det gode med det onde" på Brandts. Samtidig inviterer vi indenfor til et hyggeligt ophold med middag på vores søsterhotel, Hotel Plaza.

kr. 799,-

Vil du se den betagende Lars von Trier udstilling "Det gode med det onde"? Vi har lavet et skønt ophold, med en eksklusiv bog om udstilling samt billetter til kunstmuseet Brandts, hvor du blandt andet kan opleve udstillingen.

kr. 499,-

Når du trænger til lidt afslapning, hygge eller nye oplevelser, så stik af fra hverdagen og tjek ind på vores hotel. Vi tager hånd om dig, mens du nyder dit ophold.

kr. 675,-

Vi sørger for rammerne for en lille miniferie. Stik af fra hverdagen og nyd byen. En oplagt mulighed for at få en hyggelig lille ferie. Vi sørger for dig, mens du er stukket af.

kr. 875,-

Se alle ophold på Hotel Windsor