Change language English

Milling Hotels

Middelfart, Hotel Park

Beliggenhed
God pris
Funktionalitet
God mad

Uforpligtende tilbud

Ring eller skriv

Booking: 63 43 63 63

Så let er det

1: Kontakt

Du beskriver dine ønsker, vi danner os et samlet overblik, og spørgsmål afklares.

2: Du får et tilbud

Inden 1-2 timer giver vi dig et uforpligtende og udspecificeret tilbud.

3: Velkommen

Vi sender en bekræftelse af aftalen og er nu klar til at modtage dig og dine gæster.

Velkommen til konference i Middelfart

Info

Konference Middelfart

Hotel Park ligger i centrum af Middelfart. Top moderne lokaler, hvor man har valgt at bevare de smukke klassiske bygninger. Hotellet har 103 værelser og moderne konferencefaciliteter til 540 personer. Uanset om I skal holde et lille møde eller en stor konference Middelfart, leverer vi rammerne. Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer. Vi har mange års erfaring så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Antal konferencelokaler

Hotel Park har 23 lokaler. Alle kan varieres i størrelse – dog max 540 personer pr. lokale.

Transport

Hotel Park i Middelfart er let at komme til, hvad enten I kommer i bil eller med tog. Hotellet ligger 2 min. fra Middelfart station, men kommer I i bil, har vi også rigtig gode parkeringsforhold. Hotellet er omgivet af en smuk park.

Restaurant

I restauranten tilbyder vi en hyggelig og afslappet atmosfære. Her kan man nyde sin morgenbuffet med fynske specialiteter samt en inspirerende og varieret frokost og aftenbuffet. HUSK vores “Vi byder på” – koncept, som altid giver dig adgang til kaffe/te/varm kakao, frisk frugt, snacks og soft-ice helt GRATIS.

Værelser

Alle vores 103 værelser er individuelle og personlige, da vi ønsker, at man skal kunne fornemme sjælen og varmen i de historiske bygninger. Alle værelser er indrettet i engelsk kolonialstil og har naturligvis eget bad/toilet, telefon, fladskærm TV og gratis Wi-Fi. Nogle værelser har også direkte adgang til den omkringliggende park.

Øvrige faciliteter/muligheder

Bar
Diverse udendørs spil/aktiviteter:
Udendørs møderum
Teambuilding i den dejlige park eller den fantastiske omkringliggende natur.
Minigolfbane
Sejltur i gammelt træskib (1,5 km)
Strand (500 meter)

Adresse

Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart,
Tlf.: 63 43 63 63, Mail: park@millinghotels.dk

Pris

Vi vil gerne sikre, at I får det bedst mulige afsæt for jeres arrangement. Derfor bliver rammerne for mødet/konferencen skræddersyet efter jeres behov. Vores priser for dagsmøder starter fra 495 kr. – men prisen kan dog variere hen over året. Klik her og send en forespørgsel eller ring til os på tlf.: 63 43 63 63

Inkluderet i prisen

Gratis trådløs wifi/internet, projektor, flip-over og whiteboard er standard.
Ønsker I at anvende lærings-/teambuildingværktøjer er dette også en mulighed– og ligeledes gratis, men skal dog bestilles 2 dage før.

Uanset om I skal holde et lille møde eller en stor konference leverer vi rammerne. Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer.
Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Ring til os

Middelfart: 63 43 63 63

Alle hverdage,24 timer i døgnet.

Skriv til os

Udfyld nedenstående og få et uforpligtende tilbud – eller ring til din nærmeste afdeling