Change language English

Milling Hotels

Firmaaftale

Hvis din virksomhed har et større behov for hotelovernatninger til gæster og ansatte eller ved afholdelse af store arrangementer, så anbefaler vi, at du tager kontakt til vores salgsafdeling, som kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning for din virksomhed.

Fordele ved at være firmakunde hos Milling Hotels:

Fast kontaktperson:
Du får en fast kontaktperson hos Milling Hotels, som du altid kan tage fat i, og som kender dig og dine behov indgående. På den måde sparer du mange samtaler frem og tilbage, og det hele går mere gnidningsløst.

Firmapris:
Du får en fast pris på dit mest anvendte hotel, samt fast rabat på de øvrige hoteller ved Milling Hotels rundt omkring i hele landet. Prisen kan forhandles individuelt alt efter behov for lige netop dit firma. Din aftale kan bruges på alle 10 hoteller.

Opgradering på rådighedbasis:
På alle vores firmaaftaler tildeler vi fra oven, forstået på den måde, at hvis der er et ledigt værelse af en højere pris, ser vi ingen grund til at dette skal stå tomt, og du kan derfor blive tildelt dette som et led i firmaaftalen.

Volume-rabat:
Desto flere værelser du har behov for om året, desto større rabat kan der være tale om for dit firma. Derfor anbefaler vi, at du tager en snak med vores salgsafdeling, for at finde ud af netop dit firmas pris.

Hjælp i forbindelse med specialarrangementer:
Har du specielle ønsker i forbindelse med et møde, en fest, et firmaarrangement eller noget helt fjerde på et af vores hoteller, så imødekommer vi gerne dette, og hjælper hvor vi kan. Det kan f.eks. være særlige ønsker til mad, pynt, musik osv.

Ud over det har vi vores ”Vi byder GRATIS på”: Wi-Fi, kaffe, kage, snacks, frugt og meget mere på alle hotellerne.

Få en rundvisning

Har du lyst til at komme forbi og se vores hoteller? Du får en personlig rundvisning, hvor vi også kan få os en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vores møde- og konferencepakker

Er du interesseret i at vide mere om vores forskellige møde- og konferencefaciliteter, kan du læse mere her:

millinghotels.dk/moeder-og-konferencer/

Kontakt

Kate Wermuth
+45 63119692

[email protected]