Change language English

Milling Hotels

Middelfart, Milling Hotel Park

Beliggenhed
God pris
Funktionalitet
God mad

Uforpligtende tilbud

Ring eller skriv

Booking: 63 43 63 63

Så let er det

1: Kontakt

Du beskriver dine ønsker, vi danner os et samlet overblik, og spørgsmål afklares.

2: Du får et tilbud

Inden 1-2 timer giver vi dig et uforpligtende og udspecificeret tilbud.

3: Velkommen

Vi sender en bekræftelse af aftalen og er nu klar til at modtage dig og dine gæster.

Velkommen til konference i Middelfart

Info

Konference Middelfart

Milling Hotel Park ligger i centrum af Middelfart og er et topmoderne konferencehotel, der kan rumme op til 550 personer i plenum. Hotellet åbnede i 2009 og i 2018 åbnede en stor ny konferencebygning, der er designet til at have uanede muligheder. Hotellet har 103 værelser og hvor man har valgt at bevare de smukke klassiske bygninger. Uanset om I skal holde et lille møde eller en stor konference Middelfart, leverer vi rammerne. Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer. Vi har mange års erfaring så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Antal konferencelokaler

Milling Hotel Park har 23 lokaler. Alle kan varieres i størrelse – dog max 550 personer pr. lokale.

Transport

Milling Hotel Park i Middelfart er let at komme til, hvad enten I kommer i bil eller med tog. Hotellet ligger 2 min. fra Middelfart station, men kommer I i bil, har vi også rigtig gode parkeringsforhold. Hotellet er omgivet af en smuk park.

Restaurant

I restauranten tilbyder vi en hyggelig og afslappet atmosfære. Her kan man nyde sin morgenbuffet med fynske specialiteter samt en inspirerende og varieret frokost og aftenbuffet. HUSK vores “Vi byder på” – koncept, som altid giver dig adgang til kaffe/te/varm kakao, frisk frugt, snacks og soft-ice helt GRATIS.

Værelser

Alle vores 103 værelser er individuelle og personlige, da vi ønsker, at man skal kunne fornemme sjælen og varmen i de historiske bygninger. Alle værelser er indrettet i engelsk kolonialstil og har naturligvis eget bad/toilet, telefon, fladskærm TV og gratis Wi-Fi. Nogle værelser har også direkte adgang til den omkringliggende park.

Øvrige faciliteter/muligheder

Bar
Diverse udendørs spil/aktiviteter:
Udendørs møderum
Teambuilding i den dejlige park eller den fantastiske omkringliggende natur.
Minigolfbane
Sejltur i gammelt træskib (1,5 km)
Strand (500 meter)

Adresse

Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart,
Tlf.: 63 43 63 63, Mail: park@millinghotels.dk

Pris

Vi vil gerne sikre, at I får det bedst mulige afsæt for jeres arrangement. Derfor bliver rammerne for mødet/konferencen skræddersyet efter jeres behov. Vores priser for dagsmøder starter fra 495 kr. – men prisen kan dog variere hen over året. Klik her og send en forespørgsel eller ring til os på tlf.: 63 43 63 63

Inkluderet i prisen

Gratis trådløs wifi/internet, projektor, flip-over og whiteboard er standard.
Ønsker I at anvende lærings-/teambuildingværktøjer er dette også en mulighed– og ligeledes gratis, men skal dog bestilles 2 dage før.

Uanset om I skal holde et lille møde eller en stor konference leverer vi rammerne. Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer.
Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Ring til os

Middelfart: 63 43 63 63

Alle hverdage,24 timer i døgnet.

Skriv til os

Udfyld nedenstående og få et uforpligtende tilbud – eller ring til din nærmeste afdeling