Change language English

Milling Hotels

Odense, Milling Hotel Plaza

Beliggenhed
God pris
Funktionelt
God mad

Uforpligtende tilbud

Ring eller skriv

Booking: 66 11 77 45

Så let er det

1: Kontakt

Du beskriver dine ønsker, vi danner os et samlet overblik, og spørgsmål afklares.

2: Du får et tilbud

Inden 1-2 timer giver vi dig et uforpligtende og udspecificeret tilbud.

3: Velkommen

Vi sender en bekræftelse af aftalen og er nu klar til at modtage dig og dine gæster.

Velkommen til konference i Odense

Info

Konference Odense

Milling Hotel Plaza der blev opført i 1916 ligger i hjertet af Odense med udsigt til Kongens Have og blot få minutters gang fra Odense Banegård. På hotellet har vi plads til 70 mødedeltagere og vores ”Kongesal” har dannet ramme om mange betydningsfulde møder gennem tiden. Det er her, I skal lægge jeres møde, seminar og konference i Odense, hvis I ønsker en unik oplevelse. Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer. Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Antal konferencelokaler

Milling Hotel Plaza har 4 konferencelokaler med plads til 70 deltagere.

Transport

Milling Hotel Plaza i Odense er let at komme til, hvad enten I kommer i bil eller med tog. Hotellet ligger 2 min. fra Odense Banegård. Hotellet ligger midt i byen med udsigt til den smukke Kongens Have.

Restaurant

Fra restauranten på Milling Hotel Plaza er der en smuk udsigt ud over Kongens Have. Dagen starter med vores store konference-morgenmad. Senere på dagen kan en skøn frokost nydes, og om aftenen tilbyder vi en lækker Á la Carte menu.

HUSK vores “Vi byder på” – koncept, som altid giver dig adgang til kaffe/te/varm
kakao, frisk frugt og snacks helt GRATIS.

Værelser

Milling Hotel Plaza har 4 stjerner i den danske hotelklassifikation. De 68 værelser er indrettet i klassisk stil og har eget bad/toilet, telefon, fladskærms-TV og gratis Wi-Fi.

Øvrige faciliteter/muligheder

Bar/Lounge
Mindre fitnessrum
Solarium

Adresse

Milling Hotel Plaza, Østre Stationsvej 24, 5000 Odense,
Tlf.: 66 11 77 45, Mail: plaza@millinghotels.dk

Pris

Vi vil gerne sikre, at I får det bedst mulige afsæt for jeres arrangement. Derfor bliver rammerne for mødet/konferencen skræddersyet efter jeres behov. Vores priser for dagsmøder starter fra 455 kr. – men prisen kan dog variere hen over året. Klik her og send en forespørgsel eller ring til os på tlf.: 66 11 77 45

Inkluderet i prisen

Gratis trådløs wifi/internet, projektor, flip-over og whiteboard er standard.
Ønsker I at anvende lærings-/teambuildingværktøjer, er dette også en mulighed– og ligeledes gratis, men skal dog bestilles 2 dage før.

Uanset om I skal holde et lille møde eller en stor konference i Odense, leverer vi rammerne. Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer.

Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Ring til os

Odense: 66 11 77 45

Alle hverdage,24 timer i døgnet.

Skriv til os

Udfyld nedenstående og få et uforpligtende tilbud – eller ring til din nærmeste afdeling