Change language English

Milling Hotels

Maribo, Milling Hotel Søpark

Natur
God pris
Funktionelt
God mad

Uforpligtende tilbud

Ring eller skriv

Booking: 54 78 10 11

Så let er det

1: Kontakt

Du beskriver dine ønsker, vi danner os et samlet overblik, og spørgsmål afklares.

2: Du får et tilbud

Inden 1-2 timer giver vi dig et uforpligtende og udspecificeret tilbud.

3: Velkommen

Vi sender en bekræftelse af aftalen og er nu klar til at modtage dig og dine gæster.

Velkommen til konference i Maribo

Info

Konference

Milling Hotel Søpark er et 3-stjernet hotel i Maribo centrum med udsigt over den store Søndersø. Tæt på togstationen, gågaden og oplevelsesrige naturområder. Moderne mødelokaler & faciliteter til konferencer med fleksibel indretning og plads til 240 deltagere. Hotellet har 109 lyse værelser, en dejlig restaurant, barområde samt en hyggelig pejsestue. Udsigten og beliggenheden ved Søndersø giver hotellet sin helt egen atmosfære.

Antal konferencelokaler

Milling Hotel Søpark har fleksible konferencelokaler. Nogle kan varieres i størrelse – dog max 240 personer i det største lokale.

Transport

Milling Hotel Søpark er placeret centralt midt i byen med gode parkeringsforhold og tæt på banegården.

Restaurant

I restauranten tilbyder vi en hyggelig og afslappet atmosfære. Her kan man nyde sin morgenbuffet samt en inspirerende og varieret frokost og aftenbuffet til sin konference.

HUSK vores “Vi byder GRATIS på” – koncept, som altid giver dig adgang til kaffe/te/varm kakao, frisk frugt og snacks.

Værelser

Vågn op til lyden af fuglekvidder, mens du står på altanen og nyder den smukke udsigt over Maribos Søndersø. De fleste af vores 109 værelser har egen altan med en enestående udsigt over Søndersø. De øvrige ligger i vores moderne tilbygning som blev opført i 2003. Alle værelser har telefon, kablet eller trådløs internetforbindelse, 32” fladskærms-TV samt badeværelse. På vores superior værelser samt suiter er badeværelserne udstyret med spabad.

Øvrige faciliteter/muligheder

Bar
Udendørs møderum
Teambuilding i den dejlige park eller den fantastiske omkringliggende natur.

Adresse

Milling Hotel Søpark, Vestergade 29, 4930 Maribo,
Tlf.: 54 78 10 11, Mail: soepark@millinghotels.dk

Pris

Vi vil gerne sikre, at I får det bedst mulige afsæt for jeres arrangement. Derfor bliver rammerne for mødet/konferencen skræddersyet efter jeres behov. Vores priser for dagsmøder starter fra 399 kr. – men prisen kan dog variere hen over året. Klik her og send en forespørgsel eller ring til os på tlf.: 54 78 10 11

Inkluderet i prisen

Gratis trådløs wifi/internet, projektor, flip-over og whiteboard er standard. Ønsker I at anvende lærings-/teambuildingværktøjer, er dette også en mulighed– og ligeledes gratis, men skal dog bestilles 2 dage før.

Uanset om I skal holde et lille møde eller en stor konference, leverer vi rammerne. Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer.

Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Ring til os

Maribo: 54 78 10 11

Alle hverdage,24 timer i døgnet.

Skriv til os

Udfyld nedenstående og få et uforpligtende tilbud – eller ring til din nærmeste afdeling