Change language English

Milling Hotels

Book dit ophold her

Vælg ophold

Stik af 2 Dage

Stik af til vores hyggelige hoteller. Har I brug for at slappe af og nyde livet og hinanden, skal I besøge familien eller deltage i en begivenhed, så er et weekendophold en oplagt mulighed.

Stik af 3 Dage

Nyd tre skønne dage med to overnatninger. Oplev byernes hyggelige stemning med f.eks. shopping, museer, teaterforestillinger og koncerter.

Events På Hotellerne

Hos Milling Hotels savner vi musik, underholdning, et godt grin og måske en skummende fadøl, men det har virket som fjerne minder for de fleste, det har vi gjort til virkelighed igen. Milling Hotels har derfor planlagt både grin og musik denne sensommer/efterår. Herunder kan du se en oversigt over alle vores arrangementer, eller finde de enkelte events på hotellernes Facebook side.

Romantisk ophold

Hotel Plazas eksklusive atmosfære er den perfekte ramme om jeres romantiske ophold. Odenses hyggelige gågader og seværdigheder giver masser af muligheder for oplevelser og slentreture hånd i hånd.

Romantik og Forkælelsesophold

Tag på et romantisk ophold med en du holder af, eller prøv et af vores forkælelsesophold.

Golfophold

En miniferie der nydes både på golfbanen og på et af vores hyggelige hoteller, hvor der er rig mulighed for også at opleve, hvad byen ellers har at byde på.

Oplevelsesophold

Kunst- og Kulturophold samt Natur- og Oplevelsesophold - her er noget for alle, der vil ud og opleve Danmark.

Wellnessophold

Nyd et ophold på Hotel Saxildhus i kombination med en dag på Dronning Dorotheas Badstue, også kaldet Kolding Kur.