Change language English

Milling Hotels

Stik af 3 Dage

Stik af 3 dage

Milling Hotel Ritz

Når der skal ske lidt andet i hverdagen, så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på dit ophold hos os.

Fra 1225,- pr. person

Stik af 3 dage

Milling Hotel Gestus

Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af. Har I brug for at slappe af, nyde livet og hinanden, så er dette ophold en oplagt mulighed.

Fra 1049,- pr. person

Stik af 3 dage

Milling Hotel Søpark

Når du trænger til lidt afslapning, hygge eller nye oplevelser, så stik af fra hverdagen og tjek ind på vores hotel. Vi tager hånd om dig, mens du nyder dit ophold.

Fra 1049,- pr. person

Stik af 3 dage

Milling Hotel Saxildhus

Skal der ske lidt andet i hverdagen? - Så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på din lille miniferie.

Fra 1049,- pr. person

Stik af 3 dage

Milling Hotel Park

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

Fra 999,- pr. person

Stik af 3 dage

Milling Hotel Windsor

Vi sørger for rammerne for en lille miniferie. Stik af fra hverdagen og nyd byen. En oplagt mulighed for at få en hyggelig lille ferie. Vi sørger for dig, mens du er stukket af.

Fra 999,- pr. person

Stik af 3 dage

Milling Hotel Plaza

Nyd et dejligt ophold med vores ”Stik af 3 dage”-ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

Fra 1099,- pr. person

Stik af 3 dage

Milling Hotel Ansgar

Tjek ind hos os, når du trænger til at tjekke ud fra hverdagen. Vi står klar til at skabe den perfekte miniferie for dig, hvor du har byen og de mange seværdigheder helt tæt på.

Fra 999,- pr. person