Change language English

Milling Hotels

Stik af 4 Dage

Stik af 4 dage

Milling Hotel Gestus

Nyd Aalborgs atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på din lille miniferie.

kr. 1325,-

Stik af 4 dage

Milling Hotel Søpark

Når der skal ske lidt andet i hverdagen, så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på din lille miniferie.

kr. 1.379,- pr. person

Stik af 4 dage

Milling Hotel Park

Nyd et dejligt ophold med vores ”Stik af 4 dage” ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

kr. 1199,-

Stik af 4 dage

Milling Hotel Saxildhus

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 1199,-

Stik af 4 dage

Milling Hotel Windsor

Tjek ind hos os, når du trænger til at tjekke ud fra hverdagen. Vi står klar til at skabe den perfekte miniferie for dig, hvor du har byen og de mange seværdigheder helt tæt på.

kr. 1175,-

Stik af 4 dage

Milling Hotel Ansgar

Med tre overnatninger er dette tilbud ideelt til at lade byens kulturtilbud danne ramme om en lille ferie.

kr. 1175,-

Stik af 4 dage

Milling Hotel Plaza

Vi sørger for rammerne om en lille miniferie. Stik af fra hverdagen og nyd byen. En oplagt mulighed for at få en hyggelig lille ferie. Vi sørger for dig, imens du er stukket af.

kr. 1375,-