Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Ritz

Om Milling Hotel Ritz

Hos Milling Hotel Ritz byder vores personale jer velkommen til en behagelig og rolig oase i hjertet af pulserende Aarhus. Når I træder ind på de sort-hvide bonede gulve, bliver I mødt af en ganske særlig stemning. Her er der altid plads til en lille snak, og atmosfæren er fyldt af tradition og romantik. Som et kendetegn for Milling Hotels er bygningen fra 1932 renoveret med respekt for den historiske arkitektur. Hotellet er indrettet efter bedste nordiske tradition. I de tilstødende lokaler ligger restaurant MASH som byder indenfor til frydefulde smagsoplevelser.

Se alle billeder

Milling Hotel Ritz

Banegårdspladsen 12

8000 Aarhus

Danmark

Reception åbningstider

Man-Søn døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Man-Søn:

Check ind fra: kl. 14.00

Check ud: kl. 11.00

Ophold på Milling Hotel Ritz

Nyd en fantastisk fem retters gourmetmiddag og en hyggelig overnatning på Hotel Ritz. Vi sørger for, at I får et dejligt ophold!Fra 1545,- pr. person

Når der skal ske lidt andet i hverdagen, så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på dit ophold hos os.

Fra 1225,- pr. person

Når der skal ske lidt andet i hverdagen, så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på din lille miniferie.

Fra 825,- pr. person

Oplev Aarhus i 3 dage.

Fra 1295,- pr person

Se alle ophold på Milling Hotel Ritz

Oplevelser i Aarhus

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er en forlystelsespark i Aarhus. Den ligger i skoven i udkanten af Midtbyen. Parken havde 562.572 besøgende i 2017 og det tal er stigende. Parken har undergået en stor forandring de seneste år, så parken i dag fremstår med pæn belægning og masser af blomster og springvand

ARoS

Stort museum med dansk guldalderkunst og dansk og international nutidskunst samt et cirkulært panoramatag.