Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Ritz

Om Milling Hotel Ritz

Hotel Ritz står flot renoveret med respekt for den historiske arkitektoniske bygning fra 1932 og med den oprindelige Ritz-charme bevaret. Hotellet er et lyst og stilfuldt Boutique hotel i moderne art deco stil. Værelser og badeværelser med interiør i lyse farver, glas og flotte stilrene møbler.Vores servicemindede og smilende medarbejdere står klar til at byde velkommen på det legendariske Hotel Ritz. Hotellet er en behagelig og rolig oase i hjertet af pulserende Aarhus, en oplevelse i sig selv, hvilket man fornemmer i det øjeblik, man træder ind på de sort-hvide bonede gulve.Hotel Ritz Aarhus byder på en ganske særlig stemning og kombinerer det traditionelle med det moderne design. Ikke mindst i kraft af hotellets gastronomiske tæft. Hotellets elegante og æstetiske lækkerbisken, MASH, tilbyder frydefulde smagsoplevelser i behagelige designomgivelser. Restauranten har en tilhørende vinkælder i hotellets unikke kælderrestaurant, hvor en stor lækker morgenbuffet serveres.Vi glæder os til besøget!

Se alle billeder

Milling Hotel Ritz

Banegårdspladsen 12

8000 Aarhus

Danmark

Reception åbningstider

Man-Søn døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Man-Søn:

Check ind fra: kl. 14.00

Check ud: kl. 11.00

Ophold på Milling Hotel Ritz

Trænger I til at komme lidt væk fra de daglige rutiner? Så er en forlænget weekend på Hotel Ritz i Aarhus måske lige det, I har brug for. Her kommer I til at bo centralt på et charmerende hotel lige midt i Jyllands hovedstad.

kr. 1295

Nyd forårets kommen og solens første varme stråler i Smilets By og mærk historiens vingesus med et weekendophold i påsken på Hotel Ritz. Påskeferien er oplagt til at hive et par dage ud af den travle kalender og gå på opdagelse i de spændende arrangementer og aktiviteter, som Aarhus har at tilbyde i påsken.

kr. 1295

Oplev Aarhus i 3 dage.

kr. 1125

Lad dig forkæle med et gourmetophold i høj klasse på hotel Ritz.

kr. 945

Se alle ophold på Milling Hotel Ritz

Oplevelser i Aarhus

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er en forlystelsespark i Aarhus. Den ligger i skoven i udkanten af Midtbyen. Parken havde 562.572 besøgende i 2017 og det tal er stigende. Parken har undergået en stor forandring de seneste år, så parken i dag fremstår med pæn belægning og masser af blomster og springvand

ARoS

Stort museum med dansk guldalderkunst og dansk og international nutidskunst samt et cirkulært panoramatag.