Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Windsor

Om Milling Hotel Windsor

Milling Hotel Windsor ligger i Odenses bymidte, tæt ved banegården og i gå-afstand til kulturoplevelser, parker, friluftsliv og shopping. Den smukke bygning blev opført til hotel for over 100 år siden. I dag er det et 3-stjernet hotel indrettet i italiensk stil med 63 hyggelige værelser.Golfbanerne i udkanten af byen er af international standard, og Odense byder på seværdigheder som H.C. Andersens Hus, Odense Teater, Brandts og Den Fynske Landsby.

Se alle billeder

Milling Hotel Windsor

Vindegade 45

5000 Odense

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Windsor

Når du trænger til lidt afslapning, hygge eller nye oplevelser, så stik af fra hverdagen og tjek ind på vores hotel. Vi tager hånd om dig, mens du nyder dit ophold.

kr. 675,-

Vi sørger for rammerne for en lille miniferie. Stik af fra hverdagen og nyd byen. En oplagt mulighed for at få en hyggelig lille ferie. Vi sørger for dig, mens du er stukket af.

kr. 875,-

Tjek ind hos os, når du trænger til at tjekke ud fra hverdagen. Vi står klar til at skabe den perfekte miniferie for dig, hvor du har byen og de mange seværdigheder helt tæt på.

kr. 1175,-

En miniferie kan nydes på mange måder, og en tur på golfbanen er klart at anbefale. Kombiner byferien med en eller to hyggelige dage på banerne hos Odense Eventyr Golf.

kr. fra 1025,-

Se alle ophold på Milling Hotel Windsor