Gå til booking
Generelle handelsbetingelser:

Priserne og generelle betingelser på hjemmesiden er beregnet til individuelle reservationer. Alle priser er oplyst pr. værelse pr. nat og er inklusiv 25% moms.

Under omstændigheder, som Milling Hotels ikke kan forudse (force majeure), forbeholdes retten til at annullere  reservationen.

For at reservere værelse på Milling Hotels skal man være over 18 år. Hvis man er under 18 år skal bookeren eller forældrene bo på hotellet samtidigt. Det er ikke en forudsætning, at gæsten under 18 år skal opholde sig på samme værelse. Bookeren eller forældrene er ansvarlig for personerne under 18 år uanset om man bor på samme værelse eller ikke.

Betalings- og afbestillingsbetingelser:

Ved ikke-refunderbar booking betales det fulde beløb med det samme. Betalingen foregår med kreditkort via DIBS (Dansk Internet Betalingssystem).
Såfremt betalingen ikke gennemføres, annulleres bookingen automatisk.
Når betalingen er gennemført og godkendt, er reservationen garanteret. Du vil herefter modtage en bekræftelse på reservationen.

Ved refunderbar booking reserveres det værelse og evt. tilkøb i forbindelse med bookingen. Du vil herefter modtage en bekræftelse på reservationen.
Den endelige betaling foretages ved ankomst på hotellet.

Ved annullering af reservation, gælder følgende
Refunderbar bookning: Annullering kan ske indtil kl. 15.00 på ankomstdagen, ved senere annullering fremsendes regning for første nat inkl. evt. bestilte tilkøb.
I tilfælde af no-show fremsendes regning for første nat inkl. evt. bestilte tilkøb.

Ikke-refunderbar: Beløbet betales med det samme, det kan derfor ikke refunderes. Reservationen kan ikke ændres eller flyttes til en ny dato.

Se gruppe, konference/møde og festafbestillinger her.

Privatlivspolitik:

Ved at acceptere vores betingelser giver du samtykke til, at Milling Hotels, som dataansvarlig må behandle dine personoplysninger omfattende identitets- og kontaktoplysninger med henblik på dit ophold.
Hvis du ikke længere ønsker, at Milling Hotels fremadrettet anvender dine personoplysninger til ovenstående formål, kan du altid tilbagekalde dit samtykke, som nærmere beskrevet i persondatapolitikken. Tilbagekaldelsen sker alene med virkning for fremtiden.

Læs mere om vores privatlivspolitik her

Vi ser frem til at byde jer velkommen