Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Park

Om Milling Hotel Park

Hos Milling Hotel Park står vores personale altid klar til at byde jer velkommen og sikre at I som par, venner, kollegaer eller familie føler jer hjemme. Den smukke hospitalsbygning fra 1916 emmer af sjæl og er sammen med vores opmærksomme personale med til at skabe en behagelig og idyllisk atmosfære. Som et kendetegn for Milling Hotels ligger Hotel Park i hjertet af Middelfart, tæt på stationen, tæt på vandet og midt i byens liv. Her gør vi en dyd ud af at skabe de perfekte rammer for din begivenhed, konference eller erhvervsmøde.

Se alle billeder

Milling Hotel Park

Viaduktvej 28

5500 Middelfart

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Park

På Hotel Park Har vi grillbuffet hele sommeren. Kom og nyd en dejlig aften i vores restaurant

Tag en pause fra hverdagen og tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

Fra 649,- pr. person

Er du til højder og spænding? Så må bridgewalking være noget for dig! Vi har sammensat et ophold til dig, med alt hvad der hører til -inkl. entré til den gamle Lillebæltsbro.


pr person fra 1175,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

Fra 999,- pr. person

Se alle ophold på Milling Hotel Park