Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Park

Om Milling Hotel Park

Milling Hotel Park, Middelfart ligger tæt ved banegården, lige i byens hyggelige bymidte og ikke langt fra vandet og naturen på Fyns vestkyst. Den smukke bygning er 100 år gammel og fungerede engang som hospital. I dag er det et moderne 3-stjernet hotel med 103 værelser. Konferencefaciliteterne er 4-stjernede og har plads til 550 personer.

Se alle billeder

Milling Hotel Park

Viaduktvej 28

5500 Middelfart

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Park

Er du til højder og spænding? Så må bridgewalking være noget for dig! Vi har sammensat et ophold til dig, med alt hvad der hører til -inkl. entré til den gamle Lillebæltsbro.

kr. 1175,-

Når der skal ske lidt andet i hverdagen, så stik af sammen med os. Nyd byens atmosfære og besøg de mange seværdigheder. Vi sørger for, at der bliver taget sig godt af dig på din lille miniferie.

kr. 699,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, imens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 899,-

Nyd et dejligt ophold med vores ”Stik af 4 dage” ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

kr. 1199,-

Se alle ophold på Milling Hotel Park