Gå til booking
Firmaaftale

Firmaaftale

Hvis din virksomhed har et større behov for hotelovernatninger til gæster og ansatte eller ved afholdelse af store arrangementer, så anbefaler vi, at du tager kontakt til vores salgsafdeling, som kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning for din virksomhed.

Få en rundvisning
Har du lyst til at komme forbi og se vores hoteller? Du får en personlig rundvisning, hvor vi også kan få os en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Fordele ved at være firmakunde hos Milling Hotels:

Fast kontaktperson:
Du får en fast kontaktperson hos Milling Hotels, som du altid kan tage fat i, og som kender dig og dine behov indgående. På den måde sparer du mange samtaler frem og tilbage, og det hele går mere gnidningsløst.

Firmapris:
Du får en fast pris på dit mest anvendte hotel, samt fast rabat på de øvrige hoteller ved Milling Hotels rundt omkring i hele landet. Prisen kan forhandles individuelt alt efter behov for lige netop dit firma. Din aftale kan bruges på alle 10 hoteller.

Opgradering på rådighedbasis:
På alle vores firmaaftaler tildeler vi fra oven, forstået på den måde, at hvis der er et ledigt værelse af en højere pris, ser vi ingen grund til at dette skal stå tomt, og du kan derfor blive tildelt dette som et led i firmaaftalen.

Kontakt os
Hovedkontor
Ring på Tlf. 63 11 96 96
Man.-tors. 08:00 - 15:00
Fre. 09:00 - 14:00
Skriv til os
info@millinghotels.dk
Vi svarer indenfor 24 timer
Book online
Book dit ophold direkte
Gå til online booking