Change language English

Milling Hotels

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til private

Få inspiration til ferier og arrangementer, deltag i konkurrencer eller få adgang til vores unikke deals.

Nyhedsbrev til privat - klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til erhverv

Vi holder dig opdateret om mødebranchen og oplyser dig om eventuelle rabatter.

Nyhedsbrev til erhverv - klik her

En del af familien – grundlaget for en succesfuld hotelkæde siden 1994

Der er en særlig atmosfære af nærvær, når du arbejder hos Milling Hotels. Her giver vi os tid til at hjælpe hinanden, uanset hvor travle vi er. Vi giver plads til hinanden og omfavner hinandens forskelligheder, for det handler om altid at se muligheder fremfor problemer.

Det er vigtigt, at alle skal føle sig inkluderet og som en uundværlig del af kæden. Kun ved godt samarbejde lykkes vi og skaber en givende arbejdsplads med den bedste service til vores gæster.

Vores værdier

Nærværende service:
Det er vores mål, at du altid skal føle dig som en længe ventet gæst, og at du efter et hotelophold hos os vil tage hjem med en følelse i maven af at have modtaget en personlig og oprigtig beværtning, du sent vil glemme.

Hjemlig atmosfære:
Det er vigtig at kunne føle sig hjemme, ellers slapper du aldrig rigtig af. Derfor bestræber vi os på at imødekomme dig og dine behov både i forhold til vores hotelfaciliteter og nærværende personale.

Vores tilgang er ganske simpel:
Vi handler hurtigt og er altid et skridt foran.

Mission:
Vores gæster skal altid kunne føle sig hjemme, når de er en del af Milling Hotels.

Om Milling Hotels

Milling Hotels er en familieejet hotelkæde, der bygger på grundstenen af hjemlighed og nærvær. Kæden består i dag af 10 hoteller, alle centralt beliggende i de respektive byer: Odense, Middelfart, Kolding, Maribo, Aarhus og Aalborg.

Det kendetegnende ved Milling hotellerne er det oprigtige og nærværende personale – der altid vil få dig til at føle dig velkommen og hjemme, hotellernes beliggenhed – altid med gå-afstand til byliv og grønne områder, samt de ældre bygninger – der emmer af sjæl og historie.

Når du besøger et Milling Hotel bliver du mødt af en hyggelig virkelighed. Det er som at træde ind i tidslomme, hvor gode danske traditioner kommer til sin ret – både i indretning, de dygtige køkkener og i den personlige service.