Change language English

Milling Hotels

Book dit ophold her

Restauranter

Restaurant

Milling Hotel Ritz

Restaurant MASH i Aarhus, er placeret på hotellet, omgivet af elegant og æstetisk design.
MASH tilbyder frydefulde smagsoplevelser i behagelige designomgivelser.
Restauranten har en tilhørende vinkælder i hotellets unikke kælderrestaurant.

Restaurant

Milling Hotel Ritz

På Milling Hotel Ritz i Aarhus glæder vi os hver morgen til at byde dig velkommen i vores morgenmadsrestaurant. Her kan du nyde en lækker morgenbuffet med lune og kolde retter.Restaurant

Milling Hotel Søpark

I Restaurant Søpark i Maribo kan du nyde den store brunchbuffet eller en lækker ret fra vores aftenkort med udsigt ud over Søndersø.
Restaurant

Milling Hotel Plaza

Restauranten på Milling Hotel Plaza i Odense er flot indrettet. Du kan nyde vores lækre morgenbuffet, en skøn frokost eller en fantastisk à la carte middag om aftenen.

Restaurant

Milling Hotel Saxildhus

Restaurant Saxildhus i Kolding byder både på en lækker morgenbuffet. Her kan du nyde den gode stemning og noget godt at spise.


Restaurant

Milling Hotel Windsor

På hotel Windsor i Odense finder du morgenmaden i den hyggelige morgenmadsrestaurant hver morgen mellem kl. 06.30-09.30 (Hverdage) og kl. 07.30-10.30 (Weekend). Nyd en lækker morgenbuffet med sunde, lækre fristelser og lune lækkerier.

Restaurant

Milling Hotel Gestus

På Milling Hotel Gestus i Aalborg glæder vi os hver morgen til at byde velkommen i vores morgenmadsrestaurant.

Restaurant

Milling Hotel Mini 19

Som gæst på Mini 19 i Odense kan man altid tilkøbe sig morgenmad på Hotel Ansgar.

Restaurant

Milling Hotel Park

I vores smukke orangeri i Middelfart kan du nyde vores store morgenbuffet med et væld af kolde og lune retter, en smagfuld og sund frokost eller en stor aftenbuffet.

Restaurant

Milling Hotel Ansgar

På Hotel Ansgar i Odense's restaurant kan du nyde en lun og lækker morgenbuffet. Med den hyggelige og varme atmosfære får du en god start på dagen.Restaurant

Milling Hotel Mini 11

Som gæst på Mini 11 i Odense kan man altid tilkøbe sig morgenmad på Hotel Windsor. Du finder morgenmaden i den hyggelige morgenmadsrestaurant hver morgen mellem kl. 06.30-09.30 (Hverdage) og kl. 07.30-10.30 (Weekend). Nyd en lækker morgenbuffet med sunde, lækre fristelser og lune lækkerier.