Gå til booking
Restaurant Milling Hotel Park
Vores Restaurant

I vores smukke orangeri kan du nyde vores store morgenbuffet med et væld af kolde og lune retter, en smagfuld og sund frokost eller en stor aftenbuffet. Du kan også blot nyde en kop kaffe med eftermiddagskage. Skal du holde en fest, så garanter vi at have lige det arrangement, der passer til dig.

Go’ Morgenfryd

Du vil helt sikkert føle dig forkælet af vores morgenbuffet.
Buffeten byder både på det lækre traditionsrige som frisk frugt, bland selv yoghurt og et væld af lune retter som æg, bacon, lun leverpostej og meget mere. Derudover finder du også sæsonbetonede indslag, som f.eks. skyr med makronbund og frugt. Det kalder vi “Go’ Morgenfryd”.

Åbningstider i restauranten:
Morgenbuffet i hverdage kl. 06.30 – 09.30
Morgenbuffet i weekenden kl. 07.30 – 10.30

Frokost og aftenrestaurant

Vi serverer en smagfuld buffet til alle vores måltider

Det betyder, at du har mulighed for at nyde mange forskellige og velsmagende retter. Skal du afvikle en konference, holde forretningsmiddag eller invitere til selskab, er du sikker på, at der er noget for enhver smag.

Vi gør opmærksom på, at aftenrestauranten er lukket søn – og helligdage.

Bestill bord online eller på tlf. 63 43 63 63

Book bord

 

 

Selskab og fester

Fylder du rundt? Eller er det bare tid til at samles med familien eller venner? Milling Hotel Park har mange års erfaring med at levere rammerne om en god og personlig fest. Vi ved, at en god fest kræver god planlægning. Hvad enten du skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum etc., er det de små detaljer der tæller.

Mange muligheder

Vi tager hånd om dit arrangement og er med dig under hele forløbet med gode råd og vejledning. Sammen gør vi din fest til en succes som gæsterne vil tale om længe efter. Lige fra de smukt pyntede borde til den lækre menu og den afsluttende natmad. Ring til os og lad os mødes om planlægningen af din næste fest.

SelskabsmenuSend Forespørgsel

Send forespørgelse
Selskab & fest
STARTTID
SLUTTID
ØNSKES OVERNATNING
Send en forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller en konkret forespørgsel på et festarrangement ved at udfylde nedenstående formular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon  63 43 63 63