Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Plaza

Om Milling Hotel Plaza

Milling Hotel Plaza er et af Odenses smukkeste og ældste hoteller. Hotellet ligger centralt i byen over for Kongens Have, nær ved banegården og i gå-afstand til shopping og mange af Odenses seværdigheder såsom H.C. Andersens Hus, Odense Teater og Brandts. Milling Hotel Plaza har i generationer tiltrukket gæster fra ind - og udland, rockstjerner, kendte, forretningsfolk og familier på ferie. Vi er kendt for vores udsøgte morgenbuffet og ikke mindst for vores á la carte restaurant. Hotel Plaza har desuden også konferencefaciliteter.

Se alle billeder

Milling Hotel Plaza

Østre Stationsvej 24

5000 Odense

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Plaza

Nyd et dejligt ophold i centrum af Odense og kombiner det med en A-billet til musicalen LEONORA CHRISTINA, der byder på kongedrama fra året 1659, så du oveni opholdet får en 2-retter menu i vores restaurant før aftenens forestilling

kr. 1.015

Milling Hotel Plazas eksklusive atmosfære er den perfekte ramme om Jeres romantiske ophold. Vi byder på velkomstdrink og en 4-retters menu.

kr. 745,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, mens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 825,-

Nyd et dejligt ophold med vores ”Stik af 3 dage”-ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

kr. 1075,-

Se alle ophold på Milling Hotel Plaza