Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Plaza

Om Milling Hotel Plaza

Hos Milling Hotel Plaza byder vi jer altid velkommen med et stort smil og arrangement. Når I træder ind i den smukke hotelbygning fra 1916, mærker I en helt særlig stemning. Vi har smagfuldt indrettet hotellet i gammel engelsk stil, der sammen med vores nærværende personale skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Som et kendetegn for Milling Hotels er Milling Hotel Plaza placeret lige i hjertet af Odense med udsigt til Kongens Have og Odense slot. Her gør vi en dyd ud af at skabe de perfekte rammer for din begivenhed, konference eller ophold.

Se alle billeder

Milling Hotel Plaza

Østre Stationsvej 24

5000 Odense

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Plaza

Milling Hotel Plazas eksklusive atmosfære er den perfekte ramme om Jeres romantiske ophold. Vi byder på velkomstdrink og en 4-retters menu.

kr. 745,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, mens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 825,-

Nyd et dejligt ophold med vores ”Stik af 3 dage”-ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

kr. 1075,-

Vi sørger for rammerne om en lille miniferie. Stik af fra hverdagen og nyd byen. En oplagt mulighed for at få en hyggelig lille ferie. Vi sørger for dig, imens du er stukket af.

kr. 1375,-

Se alle ophold på Milling Hotel Plaza