Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Plaza

Om Milling Hotel Plaza

Milling Hotel Plaza er et af Odenses smukkeste og ældste hoteller. Hotellet ligger centralt i byen over for Kongens Have, nær ved banegården og i gå-afstand til shopping og mange af Odenses seværdigheder såsom H.C. Andersens Hus, Odense Teater og Brandts. Milling Hotel Plaza har i generationer tiltrukket gæster fra ind - og udland, rockstjerner, kendte, forretningsfolk og familier på ferie. Vi er kendt for vores udsøgte morgenbuffet og ikke mindst for vores á la carte restaurant. Hotel Plaza har desuden også konferencefaciliteter.

Se alle billeder

Milling Hotel Plaza

Østre Stationsvej 24

5000 Odense

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage døgnåben

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Plaza

Milling Hotel Plazas eksklusive atmosfære er den perfekte ramme om Jeres romantiske ophold. Vi byder på velkomstdrink og en 4-retters menu.

kr. 745,-

Tjek ud fra hverdagen – tjek ind på vores hyggelige hotel. Lad os sørge godt for dig, mens du er stukket af – besøg byen, familien eller bare slap af i hinandens selskab.

kr. 825,-

Nyd et dejligt ophold med vores ”Stik af 3 dage”-ophold. Vi kræser om dig, imens du nyder byens liv og seværdigheder eller måske bare slapper af på hotellet.

kr. 1075,-

Vi sørger for rammerne om en lille miniferie. Stik af fra hverdagen og nyd byen. En oplagt mulighed for at få en hyggelig lille ferie. Vi sørger for dig, imens du er stukket af.

kr. 1375,-

Se alle ophold på Milling Hotel Plaza