Gå til booking
Restaurant Milling Hotel Plaza
Vores Restaurant

Restauranten på Milling Hotel Plaza i Odense er flot indrettet. Du kan nyde vores lækre morgenbuffet, en skøn frokost eller en fantastisk à la carte middag om aftenen.

Go’ Morgenfryd

Du vil helt sikkert føle dig forkælet af vores morgenbuffet.
Buffeten byder både på det lækre traditionsrige som frisk frugt, bland selv yoghurt og et væld af lune retter som æg, bacon, lun leverpostej og meget mere. Derudover finder du også sæsonbetonede indslag, som f.eks. skyr med makronbund og frugt. Det kalder vi “Go’ Morgenfryd”.

Åbningstider i restauranten:
Morgenbuffet i hverdage kl. 06.30 – 09.30
Morgenbuffet i weekenden kl. 07.30 – 10.30

Frokost og aftenrestaurant

Restauranten på Milling Hotel Plaza er flot indrettet og har en skøn udsigt over Kongens Have. Du kan nyde vores lækre morgenbuffet, en skøn frokost eller en fantastisk à la carte middag om aftenen. Vores menukort består af forskellige retter, salater og sandwich

Frokost
kl. 12.00-14.00 mandag til fredag
Kun mod forudbestilling
A la carte
kl. 18.00-21.00 mandag til lørdag

 

Book Bord  Se menu

 

Selskab og fester

På Hotel Plaza sætter vi en ære og faglig stolthed i, at hotellets smukke og traditionsrige lokaler er nuværende og hyggelige, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale og nyder den gode atmosfære – og ikke mindst, at Jeres ganer og smagsløg forkæles, når I sætter Jer til et veldækket bord.

Uanset anledningen til fest er Hotel Plaza et let valg, med den centrale beliggenhed, smukke udsigt til Kongens Have og med maden i fokus, – nydt i godt og hyggeligt selskab, har vi lagt op til en uforglemmelig fest.

 

Selskabsmenu  Send forespørgsel

Send forspørgelse
Selskab & fest
STARTTID
SLUTTID
ØNSKES OVERNATNING
Send en forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller en konkret forespørgsel på et festarrangement ved at udfylde nedenstående formular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon  66 11 77 45 eller på plaza@millinghotels.dk