Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Søpark

Om Milling Hotel Søpark

Hos Milling Hotel Søpark byder vores personale jer velkommen til en naturskøn og oplevelsesrig oase i midten af Maribo. Når I træder ind på hotellet bliver I mødt af en betagende udsigt over Søndersø, der straks skaber ro og indhyller jer i en afslappet og romantisk atmosfære. Her er der plads til alle og hotellet er særligt familievenligt med plads til leg i grønne områder. Med natur, plads til store armbevægelser og en historisk bygning fra 1968, sætter vi også de ideelle rammer for konferencer og erhvervsmøder.

Se alle billeder

Milling Hotel Søpark

Vestergade 29

4930 Maribo

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage:fra 06:30til 23:00

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Søpark

Tyvstarts jazz og Tapas
Torsdag d. 13. juli tyvstarter Hotel Søpark i Maribo på Maribo Jazz festival 2023. Det sker kl. 16:00 hvor der er jazzkoncert med Blå Mandag Jazzband

375,- pr person

Ta´ familien med på en tur der rummer alt fra lækkert mad til skønne oplevelser i Knuthenborg Safaripark. Safariparken indbyder til både sjov og læring.

Fra 949,- pr. person

Milling Hotel Søpark i Maribo har en central beliggenhed på Lolland-Falster nær Sjælland, der gør hotellet til et ideelt sted for en miniferie med golf og en smuk natur.

Fra 2.025,- pr. person

Nyd to dejlige overnatninger på Milling Hotel Søpark med hele familien. Vi leverer billetter til to gode oplevelser samt sørger for morgen - & aftenmaden. 

Fra 1.449,- pr. person

Se alle ophold på Milling Hotel Søpark