Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Søpark

Om Milling Hotel Søpark

Hos Milling Hotel Søpark byder vores personale jer velkommen til en naturskøn og oplevelsesrig oase i midten af Maribo. Når I træder ind på hotellet bliver I mødt af en betagende udsigt udover Søndersø, der straks skaber ro og indhyller jer i en afslappet og romantisk atmosfære. Her er der plads til alle og hotellet er særligt familievenligt med plads til leg i grønne områder og gratis adgang til fitness og svømmehal i Maribohallerne. Med natur, plads til store armbevægelser og en historisk bygning fra 1968, sætter vi også de ideelle rammer for konferencer og erhvervs-møder.

Se alle billeder

Milling Hotel Søpark

Vestergade 29

4930 Maribo

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage:fra 06:30til 23:00

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Søpark

To overnatninger på det dejlige Milling Hotel Søpark danner rammen om denne kulturrejse, der inkluderer entrébilletter til Lolland-Falsters førende museer.

kr. 999,-

Ta´ familien med på en tur der rummer alt fra lækkert mad til skønne oplevelser i Knuthenborg Safaripark. Safariparken indbyder til både sjov og læring.

kr. 879,-

Nyd to dejlige overnatninger på Milling Hotel Søpark med hele familien og oplev den skønne natur på Lolland. Vi leverer billetter til to gode oplevelser samt sørger for morgen - & aftenmaden.

kr. 1.249,-

Milling Hotel Søparks beliggenhed, centralt på Lolland-Falster, gør hotellet til det naturlige valg, når du skal booke den næste golfoplevelse.


kr. 979,-

Se alle ophold på Milling Hotel Søpark