Change language English

Milling Hotels

Milling Hotel Søpark

Om Milling Hotel Søpark

Hos Milling Hotel Søpark byder vores personale jer velkommen til en naturskøn og oplevelsesrig oase i midten af Maribo. Når I træder ind på hotellet bliver I mødt af en betagende udsigt udover Søndersø, der straks skaber ro og indhyller jer i en afslappet og romantisk atmosfære. Her er der plads til alle og hotellet er særligt familievenlig med plads til leg i grønne områder og gratis adgang til fitness og svømmehal i Maribohallerne. Med natur, plads-til-armbevægelser og en historisk bygning fra 1968, sætter vi de ideelle rammer for konferencer og erhvervs-møder.

Se alle billeder

Milling Hotel Søpark

Vestergade 29

4930 Maribo

Danmark

Reception åbningstider

Alle dage:fra 06:30til 23:00

Check-in/Check-ud tider

Alle dage:

Check ind fra: kl. 14:00

Check ud: kl. 11:00

Ophold på Milling Hotel Søpark

Tilbud

Hold din sommerferie hos os og få 15 procent på din booking.

To overnatninger på det dejlige Milling Hotel Søpark danner rammen om denne kulturrejse, der inkluderer entrébilletter til Lolland-Falsters førende museer.

kr. 999,-

Ta´ familien med på en tur der rummer alt fra lækkert mad til skønne oplevelser i Knuthenborg Safaripark. Safariparken indbyder til både sjov og læring.

kr. 879,-

Nyd to dejlige overnatninger på Milling Hotel Søpark med hele familien og oplev den skønne natur på Lolland. Vi leverer billetter til to gode oplevelser samt sørger for morgen - & aftenmaden.

kr. 1.249,-

Se alle ophold på Milling Hotel Søpark