Gå til booking
Restaurant Milling Hotel Søpark
Vores Restaurant

Restaurant Søpark tilbyder et bredt og varieret menukort (buffet i sommerperioden), så der er noget for enhver smag. Vi laver al mad fra bunden og bruger altid friske og gode råvarer, der så vidt muligt også er lokale. Uanset om du er gæst på hotellet eller skal holde et større selskab, serverer vi en spændende og indbydende madoplevelse.

Go’ Morgenfryd

Du vil helt sikkert føle dig forkælet af vores morgenbuffet.
Buffeten byder både på det lækre traditionsrige som frisk frugt, bland selv yoghurt og et væld af lune retter som æg, bacon, lun leverpostej og meget mere. Derudover finder du også sæsonbetonede indslag, som f.eks. skyr med makronbund og frugt. Det kalder vi “Go’ Morgenfryd”.

Åbningstider i restauranten:
Morgenbuffet i hverdage kl. 06.30 – 09.30
Morgenbuffet i weekenden kl. 07.00 – 10.00

Aftenrestaurant

Vores aftenrestaurant er åben fra kl. 18.00 mandag – lørdag. På søn – og helligdage er der kun åbent i restauranten om morgenen.

Vi har en udsøgt buffet hen over sommeren, der byder på et væld af lækkerier. Det betyder, at du har mulighed for at nyde mange forskellige og velsmagende retter. Skal du afvikle en konference, holde forretningsmiddag eller invitere til selskab, er du sikker på, at der er noget for enhver smag.

Bestill bord online eller på tlf. 54 78 10 11

Book bord

Selskab og fester

Fylder du rundt? Eller er det bare tid til at samles med familien eller venner? Milling Hotel Søpark har mange års erfaring med at levere rammerne om en god og personlig fest. Vi ved, at en god fest kræver god planlægning. Hvad enten du skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum etc., er det de små detaljer der tæller.

Mange muligheder

Vi tager hånd om dit arrangement og er med dig under hele forløbet med gode råd og vejledning. Sammen gør vi din fest til en succes som gæsterne vil tale om længe efter. Lige fra de smukt pyntede borde til den lækre menu og den afsluttende natmad. Ring til os og lad os mødes om planlægningen af din næste fest.

SelskabsmenuSend Forespørgsel

Julefrokost 2023

Lækker Julebuffet med klassiske retter

Vi har i år skræddersyet den perfekte julefrokost til dig og dine kollegaer. Vi har mandelgaven klar, nissehuerne på og diskoteket spiller op til dans, med Last Chrismas på højtalerne.

Det eneste du skal gøre, er at invitere dine kollegaer, finde danseskoene frem og ankomme i det rette julehumør d. 11/11 eller den 1/12-2023.

Vi har mange pakkeløsninger både med og uden overnatning på Milling Hotel Søpark. Ønsker I eget lokale kan dette naturligvis også lade sig gøre (min 25 personer).

Ønsker I julefrokost på andre dage end den 11/11 eller 1/12-2023 kan I bare kontakte os – så kan vi sammen finde en løsning og dato der passer jer.

Se julemenuSend Forespørgsel

 

Bestil et uforpligtende tilbud
Selskab & fest
STARTTID
SLUTTID
ØNSKES OVERNATNING
Send en forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller en konkret forespørgsel på et festarrangement ved at udfylde nedenstående formular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Vi har mange års erfaring, så I skal blot tænke på indholdet, så står vi for afviklingen. Vigtigst for os er, at I føler jer hjemme og får den bedste oplevelse.

Send os blot en forespørgsel, så ringer vi hurtigt til jer.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon  54 78 10 11 eller på soepark@millinghotels.dk